Juniorijäsenen liittäminen


Huoltaja voi liittää alle 15-vuotiaan lapsen EtäKärppien juniorijäseneksi.

1) Lue ja hyväksy ensin yhdistyksen säännöt

2) Juniorijäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Juniorijäsen nauttii soveltuvin osin samoista eduista kuin varsinaisetkin jäsenet, mutta ei voi äänestää yhdistyksen kokouksissa.

3) Juniorille voidaan lähettää valikoituja tiedotteita tekstiviestillä, mikäli numero annetaan tiedoissa. Mainitse kommentteja kohdassa, mikäli ette viestejä halua.

4) Juniorijäsenyys pysyy voimassa sen kauden loppuun saakka, jonka aikana lapsi täyttää 15 vuotta. Seuraavan kauden alussa lapselle lähetetään varsinaisen jäsenen jäsenmaksukirje ja jäsenmaksun maksettuanne lapsi siirtyy varsinaiseksi jäseneksi. Mikäli jäsenmaksua ei tällöin makseta, päättyy jäsenyys.

5) Täytä jäsenhakemus. Vahvistus jäsenhakemuksesta lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen. (Sivun lopussa linkki jäsenhakemuslomakkeelle)

6) Pidätämme kaikki oikeudet hyväksyä tai hylätä jäsenhakemuksesi.

7) Hyväksytylle juniorijäsenelle toimitamme pysyvän juniorijäsenkortin jäsennumerolla ja nimellä varustettuna neljän viikon kuluessa jäsenhakemuksen saapumisesta. Mikäli jäsenkorttia ei tässä ajassa näy niin ota yhteyttä etakarpat@etakarpat.net. Juniorijäsenkortti on voimassa koko juniorijäsenyyden ajan.

8) Lapsesi tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle. Yhdistyksen rekisteriseloste on luettavissa täältä.

9) Mikäli haluatte juniorijäsenyyden päättyvän, voi huoltaja tehdä eroilmoituksen osoitteeseen etakarpat@etakarpat.net.

Olen lukenut ja hyväksynyt Etelä-Suomen Kärppäfanit ry:n säännöt ja haluan liittää lapseni jäseneksi: Täytä lomake alapuolelta:

Juniorijäsenen matkapuhelinnumero (jos on) mobiilijäsenkorttia varten