Tapahtumiin osallistuminen


Yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin osallistuu paljon ihmisiä ja on kaikkien eduksi syytä muistaa muutama käytännön asia. Huomaa, että sekä yhdistyksen säännöt että matkustussäännöt ovat voimassa.
 
EtäKärpät ilmoittaa järjestämistään tapahtumista ensisijaisesti nettisivuillaan www.etakarpat.net. Informaatiota on myös tarjolla sekä Keskustelufoorumilla että Facebook-sivuilla. Tiedotteessa on tarkat toimintaohjeet ja maksuohjeet. Noudata niitä. Jos sinulla on kysyttävää, niin soita yhdistyksen puhelimeen 0400-675062.
 
Tapahtumista päätetään kauden alussa ja ne merkataan myös fanioppaaseen. Muutokset tapahtumiin ovat aina mahdollisia.
 
Tapahtumiin tulee ilmoittautua ennakkoon määräajan (deadline) puitteissa. Ilmoittautuminen on sitovaa. Ilmoittautuessasi sitoudut myös maksamaan tapahtumakohtaiset maksut. Ne myös peritään sinulta osallistuit tai et, mikäli et ole perunut ilmoittautumistasi annetussa aikarajassa. Et voi osallistua tuleviin tapahtumiin ennen kuin olet suorittanut maksusi! Ilmoittautuminen tapahtuu aina ilmoittautumislomaketta käyttäen. Täytä kaikki ilmoittautumislomakkeen kentät; lisätietoihin nimi ja ikä (alaikäiset) sekä jäsenyystieto kun ostat useamman lipun. Nimet tarvitaan turvallisuussyistä. Lisäkenttään voit ilmoittaa myös jos sinulla on toivomuksia paikkojen suhteen. Ilmoittautumisesi on varmistunut vasta kun saat sähköpostin itsellesi. Mikäli et saa sähköpostia noin tunnin kuluessa, soita yhdistyksen puhelinnumeroon. MUISTA tarkistaa, että olet naputellut spostiosoitteesi oikein. Peruutukset määräajan puitteissa vain yhdistyksen puhelimeen.
 
Maksu suoritetaan aina etukäteen annetussa määräajassa EtäKärppien tilille (IBAN FI65 5723 0220 1978 62) käyttäen omaa viitettä ja tapahtumaviitenumeroa. Jokaisella tapahtumalla on eri tapahtumaviitenumero, jonka avulla maksuja seurataan. Maksa siis omaviite (esim. 1234) ja tapahtumaviite (esim. 987) yhdistelmällä 1234987. Mikäli omaviite on hukassa, katso netistä jäsennumeron perusteella. Uudet jäsenet maksavat viitteellä 1012 + tapahtumaviite kunnes oma viitenumero ilmoitetaan.
 
Vältä aina käteisellä maksamista. Playoffsien aikaan käteismaksu ei ole mahdollinen. Ehdollinen tapahtumatiedote, esimerkiksi, ”ottelulippu + kuljetus” tarjonnassamme tarkoittaa sitä, että ilmoittautuessasi lippu + kuljetus, sinulle varataan tapahtumaan lippu, MUTTA kuljetus varmistetaan myöhemmin. Mikäli bussiin lähtijöitä ei ole tarpeeksi, niin kuljetus perutaan ja voit joutua järjestämään kuljetuksen itse. Mikäli et halua lippua ilman kuljetusta, on sinun peruttava lippu määräajan puitteissa. Tieto kuljetuksen varmistumisesta on netissä ennen määräajan loppumista. Lipun peruminen vain soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon. Ole ajoissa paikalla! Muutokset ohjeisiin ovat mahdollisia.
 
Muutoksia näihin ohjeisiin tulee playoffsien aikaan.
 
Jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää, niin soita yhdistyksen puhelimeen 0400-675062