Playoffs 2024


Kärpät on mukana puolivälierissä parin vuoden tauon jälkeen. Tältä sivulta löydät kaiken tiedon EtäKärppien tapahtumista pudotuspeleissä, linkit ottelukohtaisiin artikkeleihin ja reissuille ilmoittautumisiin sekä yleistä tietoa pudotuspeleistä!

EtäKärpät pyrkii järjestämään pudotuspeleissä reissut kaikkiin vierasotteluihin, sekä mahdollisuuksien mukaan myös Oulun peleihin. Lippuja välitetään lähtökohtaisesti kaikkiin vieraspeleihin. Kahteen ensimmäiseen kotipeliin puolivälierissä EtäKärpät ei välitä lippuja, jatkossa tilannetta katsotaan tapauskohtaisesti. Ainakin pudotuspelisarjojen ratkaisupeleihin, jotka myydään todennäköisesti loppuun, lippuja pyritään välittämään. Lue pudotuspelien menettelyohjeet sivun alaosasta.

Yhteyden EtäKärppien hallitukseen saat seuraavia kanavia pitkin:

  • Puhelimitse (vain kiireelliset asiat), tekstiviestillä tai Whatsappilla numeroon 0400 675 062
  • Sähköpostilla osoitteeseen hallitus(at)etakarpat.net
  • Facebookissa
  • Instagramissa

Puolivälierät:

AikaOtteluMitä tapahtuu?
Ke 20.3. klo 18:30Kärpät – JukuritTV-peli @Draft Sports bar
Pe 22.3. klo 18:30Jukurit – KärpätReissu + lippuja
La 23.3. klo 17:00Kärpät – JukuritTV-peli @Draft Sports bar
Ti 26.3. klo 18:30Jukurit – KärpätReissu + lippuja
To 28.3. klo 18:30Kärpät – JukuritLippuja
TV-peli @Draft Sports bar
La 30.3. klo 17:00Jukurit – KärpätReissu + lippuja

Välierät:

AikaOtteluMitä tapahtuu?
Pe 5.4. klo 18:30Pelicans – KärpätReissu + lippuja
La 6.4. klo 17:00Kärpät – PelicansLippuja
TV-peli @Draft Sports bar
Ti 9.4. klo 18:30Pelicans – KärpätReissu + lippuja
Pe 12.4. klo 18:30Kärpät – PelicansLippuja
TV-peli @Draft Sports bar
La 13.4. klo 17:00Pelicans – KärpätReissu + lippuja

Pronssiottelu:

EtäKärpät EI välitä lippuja. Yleinen lipunmyynti aukeaa ti 16.4. klo 10: https://www.ticketmaster.fi/event/karpat-kalpa-pronssiottelu-lippuja/338383

Kaikki Kärppien pelit pudotuspeleissä näytetään äänten kanssa yhteistyöravintolassamme Draft Sports barissa Pasilan Triplassa!

TV-peleissä tarjolla pientä purtavaa. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita!

Menettelyohjeet pudotuspeleissä:

PELKÄT LIPUT: Pudotuspeleissä EtäKärpät välittää pelkkiä lippuja vain jäsenilleen. Kukin jäsen voi varata myös yhden ei-jäsen-lipun. Myös juniorijäsenet voivat varata lippuja, ja sama menettely koskee juniorijäseniä – myös he voivat tuoda mukanaan ei-jäsenen. Juniorilla oltava aina huoltaja mukana. Ei-jäsen ei voi itse varata pelkkiä lippuja.

MATKAT+LIPUT: Pudotuspeleissä ei-jäsenet voivat varata matkoja+lippuja, mikäli bussissa on tilaa. Jos reissuille on rajattu määrä paikkoja ja on todennäköistä, että se myydään täyteen, jäsenet ovat etusijalla ja pidätämme oikeuden rajoittaa ei-jäsenten osallistumista.

ISTUMAPAIKAT: Voit toivoa istumapaikkaa, mutta pudotuspeleissä istumapaikkojen saatavuus on hyvin rajallinen! Jaamme istumapaikat tarve- ja ilmoittautumisjärjestyksessä, jotta voidaan varmistaa, että he jotka aidosti tarvitsevat istumapaikan, myös sellaisen saavat. Voit siis halutessasi perustella istumapaikan tarpeen ilmoittautumisen lisätiedoissa.

MATKOILLE OSALLISTUMINEN: Käy kertaamassa EtäKärppien fanimatkasäännöt. Reissut eivät ole kenenkään henk.koht. ryyppyreissuja. Jos et humalatilasi vuoksi pääse reissulla halliin, et myöskään pääse bussin kyytiin paluumatkalle. Bussista poistaminen seuraa myös, jos käyttäydyt väkivaltaisesti tai rikot muutoin Suomen lakeja.

YKSISUUNTAISET MATKAT: Voit ottaa kuljetuksen myös vain yhteen suuntaan. Tällöin kustannus on 75 % kokonaishinnasta. Mainitse asiasta ilmoittautumisen lisätiedoissa!

LIPPUJEN PERUUTTAMINEN: Voit peruuttaa varatut liput deadline-aikaan asti. Tee peruutus aina soittamalla tai tekstiviestillä 0400 675 062.

MATKOJEN PERUUTTAMINEN: Jos matka on varmistettu, peruutus ei välttämättä ole mahdollista. Jos haluat perua matkan joka on varmistettu, soita aina yhdistyksen puhelimeen 0400 675 062. Voit myös myydä paikkasi reissulla jollekin toiselle jäsenelle, ilmoitathan myös tällaisessa tapauksessa muutoksesta EtäKärpille.

MITÄ TEHDÄ, JOS ETÄKÄRPÄT EI VASTAA PUHELIMEEN: Älä panikoi. Mekin joudumme käymään töissä. Laita tekstiviesti tai WhatsApp-viesti. 0400 675 062.

MITÄ TEHDÄ, JOS EN OLE JÄSEN JA HALUAN MUKAAN: LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ. Jäsenyys on voimassa heti, kun maksu näkyy tilillä, ja se on sinulle kuitattu. Olet heti oikeutettu varaamaan lippuja ja ilmoittautumaan reissuille. Saat sähköisen jäsenkortin aktivointilinkin muutaman päivän kuluessa. Sähköisestä jäsenkortista löydät myös ajankohtaiset jäsenedut. Jäsenyys on voimassa kuluvan kauden loppuun asti.

MUTTA ENTÄ JOS KUULUN KÄRPPÄKANNATTAJAT RY:hyn? Tervetuloa! Voit varata lippuja & matkoja kuten EtäKärppien jäsenetkin.

MILLOIN/MITEN MATKA/LIPPU TULEE MAKSAA: Maksu tulee suorittaa EtäKärppien tilille otteluartikkelin maksuohjeiden mukaisesti eräpäivään mennessä. Jos osallistumista ei ole maksettu ottelupäivään mennessä, voimme perua varauksen ilman erillistä ilmoitusta.