Kummipelaaja Ilkka "Ilu" Mikkolan terveiset

 

Morjesta kaikille Etelä-Suomen Kärppäfaneille. Kirjoittelen tätä juttua Suomi-Tsekki pelin aattoiltana ja tietenkin usko on kova Suomen puolesta. Lopputulos on toki selvillä jo kaikille, jos ja kun tää pakina näkee päivän valoa. En oo mikään runeberi tän tietokoneen kans eli vauhti on noin kymmenen sanaa minuutissa ja tuska on kova.
 
Oon miettiny aika paljon mitä mä kertoisin, koska meidän kausi on todellakin olut aika erikoinen. Ei oo kyllä mun uralla ennen ollut tälläista vuoristorataa. Kolmen tai edes kahden perättäisen huippuottelun pelaaminen on tuottanut meille suuria vaikeuksia pitkin kautta. Nyt loppupuolella ollaan jopa menetelty voittoja kolmansissa erissä, jotka ovat viime vuosina olleet aina meidän menestyksen viimeinen ase. Onneksi viimeiset kaksi kotipeliä voitettiin ja päästiin tauolle kohtuullisista asetelmista.
 
Meillä ollut koko kauden treeneissä ihan hyvä meininki. Tahto ja tekeminen on ollut harjoituksissa kovaa luokkaa. Suuri haaaste on saada potentiaali maalintekoon ja puolustuspelaamiseen takaisin peleihin. Moni pelaaja on tuskaillut tehottomuuden kanssa. Rentous katoaa ja peli on vähän väkinäistä, mikä johtaa virheisiin ja ailahteleviin suorituksiin. Omalta kohalta voin sanoa ihan rehellisesti että kuulun tähän kategoriaan. Itseluottamus on urheilussa suurin voimavara, jotta sen ekstratehon saa pelissä esiin.
 
Meillä on joukkueessa paljon kokemusta ja nuoruuden intoa. Yhdessä valmentajien ja pelaajien kans ollaan lähetty rakentamaan runkosarjan loppua tavallaan" paluulla perus asioihin". Eli yksinkertainen on tehokasta. Pelikuri ja välittäminen joukkueesta ovat suurimmat ja tärkeimmät asiat. Näihin kahteen juttuun sisältyy paljon pieniä asiota, joista sitten voittava peli syntyy ja fiilis joukkueen sisällä kasvaa. Parhaimmillaan se välittyy faneille kovana taisteluna uhrautumisena.
 
Pelaaja puolella terveystilanne alkaa näyttämään hyvältä. Kausi on monen pelaajan kohdalla ollut aika rikkonainen ja siellä on osa joutunut välillä pelaan vähän niinku puolikuntoisena. Tällä hetkellä taitaa olla ainoastaa Rosi, joka ei vielä treenaa joukueen mukana. Hänellä tuli ikävästi kiekko treeneissä nilkkaan eikä luistin ole taipunut jalkaan. Hienoa että saatiin taas Lekkeri Lehtonen takas remmiin. Ei varmaan tartte kertoa millasen hyödyn Lelu tuo parhaimmillaan joukkueeseen.
 
Täytyy tähän loppuun vielä kiittää faniryhmiä ympäri Suomea. Jos se teistä olis kiinni, niin varmaan taisteltas Stanley Cupista joka vuosi. Pitäkää hauskaa katsomoissa ja niin te kyllä pidätte. Jutellan aina kun törmäillään ja ehditään.
 
Eli nähdään tai näkykää peleissä t: ILU