Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

EtäKärppäpaita on taas tilattavissa!

EtäKärppien fanipaita on jälleen tarjolla!  Paitatilaus on auki joulukuun 11. päivään asti, tilaa omasi nyt!
 
Paidan hinta riippuu tilausten määrästä, mutta on todennäköisesti n. 90-100 € / kpl. Maksimihinta on 110 €. Tilaus vaatii toteutuakseen vähintään 20 tilattua paitaa. Jos tilaus ei toteudu, peruuntuu tilaus ilman kustannuksia, ja tilaaja voi halutessaan osallistua seuraavan kauden tilaukseen. Tilausaika on 11.12.2019 asti.
EtäKärppien fanipaidalla on monta tarkoitusta. Paidasta tunnistaa, että olemme Oulun Kärppien faniryhmä. Oulun Kärpät ovat ystävällisesti antaneet logonsa käyttöön juuri tähän tarkoitukseen. Fanipaita on yhdistyksen tunniste, jossa on mm. EtäKärppien teksti ja logo. Paita tuo siten yhteisöllisyyttä ryhmäämme ja myös ulkopuoliset voivat tunnistaa meidät. Jutustelu on helppo aloittaa kun selkäpuolella lukee kantajan nimi. Hihassa oleva jäsennumero on myös turvallisuuden vuoksi hyvä huomata.
 
ETÄKÄRPPIEN FANIPAITA - TUNNISTEET
 
EtäKärppien jäsenillä on mahdollisuus ostaa yhdistyksen yksilöllinen fanipaita, johon painetaan jäsenkohtainen numero (siis jäsennumerosi) hihaan sekä valitsemasi nimi (esim. lempinimesi) selkäpuolelle.
Paidan etupuolelta löytyy iso Kärppä-logo ja teksti "Etelä-Suomen Kärppäfanit ry.". Hihanumeron yläpuolella on pieni Kärppä-logo ja selässä on yhdistyksen oma logo sekä www.etakarpat.net -teksti. Paidassa ei ole mainoksia.
 
 
Fanipaidan etupuoli

 
Paitoja myydään vain jäsenille. Jäsen voi halutessaan tilata paidan myös juniorijäsenelle. Huomaa, että paita on yhdistyksemme jäsenpaita. Näin paitaan tulevan nimen/ nimimerkin pitää olla henkilökohtainen (ts. ei pelaajien nimiä).
Muistathan, että tilaus on sitova eikä paidalla ole vaihto- tai palautusoikeutta!