EtäKärpät pudotuspeleissä!

&

Kärpät pelaa jälleen kerran pudotuspeleissä! Tule mukaan kauden huipennukseen!

Tähän artikkeliin tulee linkit ottelukohtaisiin artikkeleihin sekä yleistä tietoa pudotuspelien lipunmyynnistä, järjestettävistä reissuista ja aikatauluista jne.

EtäKärpät välittää jäsenilleen lippuja kaikkiin pudotuspeliotteluihin. Reissuja järjestetään aina sopivan sauman koittaessa, ja tiedot päivittyvät tänne kun matkakohteet selviävät.

Jos peli on varattavissa ja artikkeli avattu, klikkaamalla linkkejä alla pääset suoraan kunkin ottelun omaan artikkeliin.

Play offeissa liput ovat kysyttyjä ja hallit myydään aina viimeistä lippua myöten täyteen. EtäKärpät tekee seuroille alustavan lippuvarauksen ja deadlinen jälkeen loput liput vapautuvat seuroille takaisin myyntiin. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että teet ilmoittautumisen ilmoitettujen määräaikoijen puitteissa! Sen jälkeen, kun deadline on mennyt, vapautamme ylimääräiset liput takaisin seuralle myytäväksi! Tilaa siis lippusi ajoissa, niin et jää ilman! Esimerkiksi sunnuntaina pelattavan ottelun deadline on jo edeltävänä arkipäivänä, eli perjantaina.

 

Puolivälierien pelipäivät:

1. Su 27.3.2022 Ilves - Kärpät klo 16:00

2. Ma 28.3.2022 Kärpät - Ilves klo 18:30 OULU

3. Ke 30.3.2022 Ilves - Kärpät klo 18:30 

4. Pe 1.4.2022 Kärpät - Ilves klo 18:30 OULU

5. La 2.4.2022 Ilves - Kärpät klo 17:00

6. Ma 4.4.2022 Kärpät - Ilves klo 18:30 OULU (tarvittaessa)

7. Ke 6.4.2022 Ilves - Kärpät klo 18:30 (tarvittaessa)

 

Tarjoamme bussikuljetusta kaikkiin Tampereella pelattaviin otteluihin sekä välitämme lippuja Oulun peleihin!
 

Välierien pelipäivät:

Perjantai 8.4. – maanantai 18.4.

 

Finaalien pelipäivät:

Tiistai 19.4. –

 

Menettelyohjeet pudotuspeleissä:

PELKÄT LIPUT: Pudotuspeleissä EtäKärpät välittää pelkkiä lippuja vain jäsenilleen. Kukin jäsen voi varata myös yhden ei-jäsen-lipun. Myös juniorijäsenet voivat varata lippuja, ja sama menettely koskee juniorijäseniä - myös he voivat tuoda mukanaan ei-jäsenen. Juniorilla oltava aina huoltaja mukana. Ei-jäsen ei voi itse varata pelkkiä lippuja.

MATKAT+LIPUT: Pudotuspeleissä ei-jäsenet voivat varata matkoja+lippuja, mikäli bussissa on tilaa. Mikäli bussi täyttyy jäsenistä (emmekä järjestä lisäkuljetusta) ei-jäsenen varaus voidaan peruuttaa, mutta tämä on harvinaista. Ilmoitamme peruutuksesta soitolla tai tekstiviestillä.

ISTUMAPAIKAT: Voit toivoa istumapaikkaa, mutta pudotuspeleissä istumapaikkojen saatavuus on hyvin rajallinen! Jaamme istumapaikat tarve- ja ilmoittautumisjärjestyksessä, jotta voidaan varmistaa, että he jotka aidosti tarvitsevat istumapaikan, myös sellaisen saavat. Voit siis halutessasi perustella istumapaikan tarpeen ilmoittautumisen lisätiedoissa.

MATKOILLE OSALLISTUMINEN: Käy kertaamassa EtäKärppien fanimatkasäännöt tästä linkistä. Reissut eivät ole kenenkään henk.koht. ryyppyreissuja. Jos et humalatilasi vuoksi pääse reissulla halliin, et myöskään pääse bussin kyytiin paluumatkalle. Bussista poistaminen seuraa myös, jos käyttäydyt väkivaltaisesti tai rikot muutoin Suomen lakeja.

YKSISUUNTAISET MATKAT: Voit ottaa kuljetuksen myös vain yhteen suuntaan. Tällöin kustannus on 75 % kokonaishinnasta. Mainitse asiasta ilmoittautumisen lisätiedoissa!

LIPPUJEN PERUUTTAMINEN: Voit peruuttaa varatut liput deadline-aikaan asti. Tee peruutus aina soittamalla tai tekstiviestillä 0400-675062.

MATKOJEN PERUUTTAMINEN: Jos matka on varmistettu, peruutus ei välttämättä ole mahdollista. Jos haluat perua matkan joka on varmistettu, soita aina yhdistyksen puhelimeen! 0400-675062.

MITÄ TEHDÄ, JOS ETÄKÄRPÄT EI VASTAA PUHELIMEEN: Älä panikoi. Mekin joudumme käymään töissä. Laita tekstiviesti. 0400-675062.

MITÄ TEHDÄ, JOS EN OLE JÄSEN JA HALUAN MUKAAN: Helppoa - liity EtäKärppiin tästä! Jäsenyys on voimassa heti, kun maksu näkyy tilillä, ja se on sinulle kuitattu. Olet heti oikeutettu varaamaan lippuja. Jäsenyys on voimassa kuluvan kauden loppuun eli 31.5. asti. Alennuksia kauden loppuvaiheessa liittyneille ei ole. Jäsenkortin toimitus voi kestää jonkin aikaa. Huomaa, että suurin osa jäseneduistamme on voimassa myös kesän aikana.

MUTTA ENTÄ JOS KUULUN KÄRPPÄKANNATTAJAT RY:hyn? Tervetuloa! Voit varata lippuja & matkoja kuten EtäKärppien jäsenetkin. Laita ilmoittautumisen lisätietoihin KK:n jäsennumerosi.

LIITYIN VASTIKÄÄN / OLEN KÄRPPÄKANNATTAJIEN JÄSEN, MITEN MAKSAN MATKANI? EtäKärpät käyttää otteluviitettä sekä jäsenkohtaista viitettä, jotka yhdistetään aina maksaessa. Tuoreet jäsenet ja Kärppäkannattajat ry:n jäsenet voivat käyttää 1012. Eli esimerkiksi jos otteluviite on 550, tällöin käytettävä viite on 2503550 (ei-jäsenet) tai 1012550 (uudet jäsenet ja Kärppäkannattajat ry:n jäsenet).