Virheviesti

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /home/etakarpat/public_html/includes/bootstrap.inc).

Aaltonen liekeissä - Tunnelmia pikkujoulupelistä

Kuva: Salla Jaakola

Aaltosen kädet eivät tärise – EtäKärppien huudot ”rikkoivat” televisiot

Kirjoittanut Heidi Hautamäki 

 

Perjantai 22.marraskuuta ei ollut mikä tahansa päivä. Helsingin Jäähallissa isäntäjoukkueen HIFK:n vieraaksi saapui liigakärki Oulun Kärpät. Niin fanit kuin pelaajat valmentajineen olivat aivan liekeissä. 

Sähäkkä ensimmäinen erä antoi viitteitä tulevasta. Kumpikaan joukkue ei tulisi antamaan periksi, kaikista vähiten Pohjolan pojjaat! 

Peli oli ehtinyt vanhettua vähän yli 13 minuuttia, kun ilmiömäinen taituri Juhamatti Aaltonen räjäytti pankin. EtäKärppien fanikatsomossa huuto oli myös sen mukaista. 

Toisen erän lopussa Aaltonen niittasi jo illan toisen maalinsa– se oli lopun alkua. HIFK ei ollut missään vaiheessa huono vastustaja, päinvastoin. Kotijoukkue pääsi kolmannessa erässä niskan päälle, kun Juuso Puustinen kavensi peli 1-2. 

Rannelaukauksistaan tunnettu nuori kärppäläinen Julius Junttila varmisti kuitenkin omilleen 17. peräkkäisen voiton! Tässä vaiheessa EtäKärppien ylärivin miehet riisuivat jo paidan päältään – juhlat olivat valmiina alkamaan!

Kuva: Heidi Hautamäki

 

Areenalta pikkujouluihin

EtäKärppien ilta ei suinkaan päättynyt huikeaan peli-iltaan, vaan äänensä käheäksi huutaneet fanit suuntasivat pikkujouluihin Sports Academyyn. 

Loistavien arpajaispalkintojen lisäksi innokkaita faneja odotti yllätysvieraita! Takahuoneeseen asteli kaksi tyytyväistä miestä; Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki ja joukkueen kapteeni Lasse Kukkonen!

- Aivan huikean iso kiitos teille kannustuksesta. Terveisiä Oulusta, että siellä taisivat mennä muutamat televisiot rikki, Marjamäki kiitteli nauraen. 

- Noin loistava kannatus antaa meille pelaajilla huikeaa lisävirtaa, Kukkonen lisäsi. 

Nimikirjoitukset ja poseeraukset kameran edessä olivat kysyttyä tavaraa. Ja taisivat pojat myös saada omat runotkin! 

- Fanien lisäksi meillä on tällä hetkellä kasassa loistava joukkue. On vahvoja johtajapelaajia, mutta myös lahjakkaita ja taitavia yksilöitä, Marjamäki myhäili.

- Tämän iltainen peli oli haastava, mutta pojat taistelivat loppuun saakka. Hieno peli, Marjamäki lisäsi.  

Etäkärppien pikkujoulut jatkuivat tappiin saakka, mutta kukapa fani ei juhlisi Kärppien ennätyspitkän voittoputken jälkeen!