Virheviesti

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1387 of /home/etakarpat/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ilmoittautuminen tapahtumiin nettisivuilla

Ilmoittautuminen tapahtumiin nettisivuillamme www.etakarpat.net
Luo itsellesi käyttäjätunnukset kirjaudu sisään -kohdasta oikeassa reunassa. Mikäli et ole luonut kirjautumistunnuksia, kannattaa se tehdä NYT!
KIRJAUDU AINA ENSIN ja vasta sitten ilmoittaudu tapahtumaan! Siksi, että silloin pystyt itse katsomaan omat ilmoittautumisesi, varmistumaan, että ne ovat oikein sekä  muuttamaan niitä tarvittaessa. Peruminen onnistuu ilmoittautumisajan puitteissa. Sen jälkeen vain puhelimitse.
 
Etusivulla näkyvät ohjelmassamme olevat  tulevat tapahtumat (ns. artikkeli tapahtumasta). Oikealla olevan kalenterin kautta pääset myös tietoihin.
Kalenterin voit ladata myös itsellesi. Tapahtuman tiedotteen eli ns.artikkelin lue lisää -kohtaa klikkaamalla pääset varsinaisiin ilmoittautumistietoihin.
 
Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi VAIN JOS olet laittanut sähköpostiosoitteen ilmoittautumislomakkeeseen oikein. Mikäli et saa sähköpostivahvistusta, niin ota yhteys puhelimella.
Muista myös käyttää ilmoittautumislomakkeessa olevaa Lisätietoja -kenttää. Merkitse kaikkien henkilöiden nimet, joille liput varaat (nimi, jäsenyys, aikuinen vai juniori, lipputoive, paikkatoive) - sekä muuta tietoa, jota haluat välittää tapahtumavastaavalle.
 
Keväälle on odotettavissa paljon tapahtumia, ja sinä voit itse auttaa asioiden sujumista. Ilmoittaudu tapahtumiin siis mahdollisimman hyvissä ajoin - on turha jättää sitä viime tippaan. Näin myös vahvistat mahdollisuuttasi saada lippu - kiintiömme tapahtumiin ovat rajalliset, joten vahvistaminen tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista myös maksaa tapahtumamaksut annetulla tiedoilla.
MAKSA maksut  ohjeen mukaan  VÄLITTÖMÄSTI - viimeistään ilmoittautumisen päättyessä. Maksuohjeet artikkelissa. KÄYTÄ aina viitettä!
Maksamattomat maksut peritään. Useista maksamattomista tapahtumamaksuista ja/ tai jatkuvista myöhästelyistä ja/ tai maksua joudutaan pyytämään toistuvasti seuraa se, että emme enää ota vastaan ilmoittautumisiasi. Lippujen peruminen tapahtuu vain ja ainoastaan  yhdistyksen puhelimeen soittamalla.
 
Ole tarvittaessa yhteydessä puhelimitse yhdistyksen puhelinnumeroon 0400-675062.
 
EtäKärpät/ Päppä