Jäseneksi liittyminen


1) Lue ja hyväksy ensin yhdistyksen säännöt

2) Huoltaja voi liittää alle 15-vuotiaan lapsen juniorijäseneksi (lue lisää täältä)

3) Maksa yhdistyksen jäsenmaksu ennen liittymistä. Emme lähetä erillistä laskua.

SAAJA: Etelä-Suomen Kärppäfanit ry
TILINUMERO: Osuuspankki 572302-2197862 IBAN = FI65 5723 0220 1978 62
MAKSAJA: OMA NIMI
VIITE: 2671
MÄÄRÄ: EUROA 25 € (yhden kauden jäsenmaksu)
ERÄPÄIVÄ: HETI LIITTYMISEN YHTEYDESSÄ

(HUOM! Mikäli maksat jonkun toisen tililtä, muista mainita tämä jäsenhakemuksessasi kommentteja kohdassa. Muuten emme osaa yhdistää maksua sinuun).
 

4) Täytä jäsenhakemus. (Sivun lopussa linkki jäsenhakemuslomakkeeseen) Mikäli jäsenmaksua ei näy yhdistyksen tilillä neljän pankkipäivän sisällä jäsenhakemuksen saapumisesta, niin tuhoamme hakemuksesi.

5) Pidätämme kaikki oikeudet hyväksyä tai hylätä jäsenhakemuksesi. Mikäli jäsenhakemuksesi hylätään palautamme maksamasi jäsenmaksun kokonaisuudessaan. Yhdistykseen ei hyväksytä väkivaltaiseen tai muuhun vastaavaan huonoon käytökseen taipuvaisia henkilöitä. Vastaavasti yhdistyksestä erotetaan tällaiseen käytökseen sortuneet henkilöt hyvin nopeasti. Toimintamme tarkoitus on hauskanpito ja meidät tunnetaan hyväkäytöksisinä ja tullaan tulevaisuudessakin tuntemaan.

6) Hyväksytylle jäsenelle toimitamme jäsenkortin neljän viikon kuluessa siitä kun jäsenmaksusi on saapunut yhdistyksen tilille. Mikäli jäsenkorttia ei tässä ajassa näy ja olet maksanut jäsenmaksusi niin ota yhteyttä etakarpat@etakarpat.net.

7) Tietojasi ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle. Yhdistyksen rekisteriseloste on luettavissa täältä.

Olen lukenut ja hyväksynyt Etelä-Suomen Kärppäfanit ry:n säännöt, maksanut jäsenmaksun ja haluan liittyä jäseneksi. Täytä lomake alla:

Suosittelemme kustannussyistä sähköpostikutsua. Saat kuitenkin kutsun kirjeitse valitsemalla Ei.