helmikuu 2015

Kisastudio Sportissa: Kärpät - HIFK la 7.3.

-

Runkosarjan päätös lähestyy, ja tiukassa kotiottelussa vastassa Helsingin IFK! Tule Sports Academyyn katsomaan ottelua etäkärppäpoppoon kanssa, ja pääset nauttimaan hyvästä seurasta, ruoasta, virvokkeista ja varmasti kärppämaaleista! Muista ottaa jäsenkorttisi mukaan, niin saat hyödynnettyä Sports Academyn jäsenetuja. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa etistuotteita: huiveja, pipoja, minipaitoja ja kangasmerkkejä! Kysy lisää tai tule tutustumaan tarjontaan.

Pelicans - Kärpät ti 10.3.

-

Kärpät saapuu Lahteen lähettämään pelikaanit kesälomalle, onko tiedossa jälleen kerran sulkasato? Runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu Isku-areenalla tiistaina 10.3. klo 18:30, EtäKärpät välittää lippuja tapahtumaan. Huomaathan, että varausten takaraja on jo perjantaina 6.3. HUOM! ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT!

HIFK - Kärpät ti 17.2. - Stadi vs. Puoli Suomea

-

Eräs runkosarjan tiukoimmista peleistä on edessä, kun Stadin kingit kohtaavat Puolen Suomen Ylpeyden! HIFK - Kärpät Helsingin jäähallissa ti 17.2. klo 18:30, EtäKärpät välittää lippuja tapahtumaan. Liput jälleen huippuedullisesti vain 10 € jäsenille! Ilmoittautuminen päättynyt, extralippuja ei ole!