Kummipelaaja Mikko "Lelu" Lehtosen terveiset

 

Hei kaikki!

 

Olen saanut kunnian olla tämän kauden Etä-Kärppien kummipelaaja. Pahoitteluni, ensimmäisen blogikirjoitukseni ilmestyminen on ottanut oman aikansa. Toivottavasti olen parempi bloggaaja mitä vaimoni on pelaamaan lätkää? ;) Tällä hetkellä kärsin pienestä loukkaantumisesta, enkä valitettavasti lähde vieraspelireissuille mukaan, joten Turun fanitapaaminen jää tällä kerralla väliin. Eiköhän sinne joku korvaava pelaaja tule paikalle.

 

Ja sitten pelihommiin: alkukausi on ollut melkoista vuoristorataa. Mistä se johtuu, sitä on pohdittu ? sen voin taata, että siihen etsitään ratkaisuja ja jossakin vaiheessa ne varmasti löydetään! Jos puhutaan siitä, mikä on ollut meidän parasta peliä, niin sellainen peli on ollut yksinkertaista. Välillä yritetään pelata liian vaikeasti ja ihan turhaan  syötellään alaspäin, kun pitäisi olla menossa ylöspäin. Keskialueen peli on ollut melko huolimatonta. Siihen on jäänyt kiekkoja aivan liikaa. Me ollaan puolustettu ihan jämäkästi, mutta ollaan jouduttu puolustamaan täysin turhaan niin paljon, kun ollaan ensin käyty hukkaamassa kiekot keskialueella. Kärppien peli on ollut aina parhaimmillaan sellaista, että

 

omista lähdetään nopeasti ylöspäin, keskialueella eteenpäin ja hyökkäyspäässä hyökkääjät ovat päässeet esittelemään taitojaan, kun ollaan päästy sinne asti myllertämään. Eli nopeat kädet, nopeat jalat, nopea pää! Siinä mielessä nämä uudet vahvistukset, Tenkrat ja St.Pierre sopivat hyvin Kärppä-joukkueeseen. Tenki on sama vanha Tenki, joka on aiemmin nähty Kärpissä. Luistimen potku ei ole hiipunut yhtään ja hän on vikkelä laituri, joka painaa täysiä. St.Pierre tykkää yksinkertaisesta pelistä ja syöttää fiksusti kiekkoa maalille kuten Viuhkolan Jari. Ja naisfanien kannalta molemmat ovat kuulemma ihan nättejä poikia :D

 

Etä-Kärppien kannustuksesta minulla ei ole mitään kritisoitavaa, päinvastoin! Pelaajien kesken on puhuttu siitä, että vaikka peli ei ole kulkenut hyvin vieraissa, niin aina olette jaksaneet kannustaa hyvin alusta loppuun asti. Iso kiitos siitä! En osaa tällä hetkellä ehdottaa mitään kannustuslauluja, koska teillä tuntuu olevan homma aika hyvin hanskassa. Vastustajajoukkueen mollaamisen sijasta on tärkeää keskittyä oman joukkueensa kannustamiseen, niin kuin olette tehneet! 

 

Pitäkää lippu korkealla ja kannustakaa äijät voittoon länsirannikon kiertueella! Tämä jätkä saa toivottavasti itsensä kuntoon kahden viikon aikana, niin pääsee sen jälkeen Big Shottia laulattamaan. Mitä tulevaisuudensuunnitelmiin tulee, niin eiköhän sitä 96,2% todennäköisyydellä pelata loppu-ura Kärpissä.

 

 

Kiitos! t. Lelu